WebCARİ Muhasebe Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Banka Hesap Yönetimi

Bu dokümanda WebCARİ'nin Banka Hesabı Yönetimi menüsünün kullanılması ile ilgili yöntem, açıklama ve tavsiyeleri bulabilirsiniz...

Banka Hesap Yönetimi

Banka Hesap Yönetimi menüsü WebCARİ'nin tüm banka yönetim kısmını oluşturur.

Bu bölümdeki ekranlar Fonksiyonuna göre alt menülere ayrılmıştır:

 

  • Bankalar
  • Banka Hesapları
  • Banka Hesap Extreleri
  • Hesap Extre Detayları
  • Kredi Kartları
  • Kredi Kartı Extreleri
  • Kredi Kartı Extre Detayları
  • Banka Açılış Fişi

Bankalar

Bankalar menüsü altında sisteminize yeni bankalar ekleyebilir ve bu bankalar düzenleyip yönetebilirsiniz. Yeni bir banka  eklemek için Yeni Ekle butonuna tıklayınız. ...ile seçilen butonu üzerine gelerek, seçmiş olduğunuz bankaları (sol taraftaki kutucuklara tıklayarak seçilir) silebilir, kişilere gönderebilir ve yazdırabilirsiniz. Devamı... butonunun üstüne gelerek sayfayı yazdırabilir, gelişmiş arama yapabilir ve sonuçları gösterebilirsiniz.

 

Banka Hesapları

Banka Hesapları menüsü sisteminize yeni banka hesapları ekleyip bunları düzenlemenizi sağlar. Yeni banka hesabı eklemek için Yeni Ekle butonuna tıklayınız. ...ile seçilen butonu üzerine gelerek, seçmiş olduğunuz banka hesaplarını (sol taraftaki kutucuklara tıklayarak seçilir) silebilir, kişilere gönderebilir ve yazdırabilirsiniz. Devamı... butonunun üstüne gelerek sayfayı yazdırabilir, gelişmiş arama yapabilir ve sonuçları gösterebilirsiniz.

 

Banka Hesap Extreleri

Banka Hesap Extreleri menüsünden banka hesaplarınıza ait extreleri yönetebilirsiniz. Yeni banka hesabı extresi eklemek için Yeni Ekle butonuna tıklayınız. ...ile seçilen butonu üzerine gelerek, seçmiş olduğunuz banka hesap extrelerini (sol taraftaki kutucuklara tıklayarak seçilir) silebilir, kişilere gönderebilir ve yazdırabilirsiniz. Devamı... butonunun üstüne gelerek sayfayı yazdırabilir, gelişmiş arama yapabilir ve sonuçları gösterebilirsiniz.

 

Hesap Extre Detayları

Hesap Extre Detayları menüsünden extrelerinizin detaylarına ulaşıp bu detayları inceleyebilirsiniz.

 

Kredi Kartları

Kredi Kartları menüsü sisteminize yeni kredi kartları ekleyip bunları düzenlemenizi sağlar. Yeni kredi kartı eklemek için Yeni Ekle butonuna tıklayınız. ...ile seçilen butonu üzerine gelerek, seçmiş olduğunuz kredi kartlarını (sol taraftaki kutucuklara tıklayarak seçilir) silebilir, kişilere gönderebilir ve yazdırabilirsiniz. Devamı... butonunun üstüne gelerek sayfayı yazdırabilir, gelişmiş arama yapabilir ve sonuçları gösterebilirsiniz.

 

Kredi Kartı Extreleri

Kredi Kartı Extreleri menüsünden kredi kartlarınıza ait extreleri yönetebilirsiniz. Yeni kredi kartı extresi eklemek için Yeni Ekle butonuna tıklayınız. ...ile seçilen butonu üzerine gelerek, seçmiş olduğunuz kredi kartı extrelerini (sol taraftaki kutucuklara tıklayarak seçilir) silebilir, kişilere gönderebilir ve yazdırabilirsiniz. Devamı... butonunun üstüne gelerek sayfayı yazdırabilir, gelişmiş arama yapabilir ve sonuçları gösterebilirsiniz.

 

Kredi Kartı Extre Detayları

Hesap Extre Detayları menüsünden extrelerinizin detaylarına ulaşıp bu detayları inceleyebilirsiniz.


Banka Açılış Fişi

Banka Açılış Fişi menüsünden yeni fişler ekleyebilir ve bu fişleri düzenleyebilirsiniz.

 

 

 

 

WebCARI Karşılaştırması

WebCARI Karşılaltırması

WebKOBIS ERP3

WebKOBIS ERP-3 Entegre KOBİ Yönetim Sistemleri

Google WebStore

Ziyaretçilerimiz

Şuanda 4 konuk çevrimiçi